Een frisse start in het nieuwe jaar

Door Richard Heesen op donderdag 10 december 2015
Eigenaar, online strateeg

Het einde van het jaar is in zicht, maar dat betekent niet dat we onderuitgezakt achter onze computer zitten, wachtend op kerst en oud en nieuw. Nee, het tegenovergestelde is waar. We zijn druk bezig om het nieuwe jaar fris te kunnen beginnen en hoe kan dat beter dan met een nieuw kantoor én een nieuwe website.

Nieuw kantoor 

Vorige week hebben we het al aangekondigd; per 1 januari 2016 gaan wij verhuizen naar de Apparatenfabriek, schuin tegenover het Klokgebouw. We gaan terug naar waar het allemaal begon; 25 januari 2012 tekenden Marcel en ik namelijk het contract voor het eerste kantoor(tje) van Getting Social; een kleine ruimte op de zevende verdieping van de Apparatenfabriek. Na dit kantoor acht maanden te hebben gebruikt als overlegruimte zijn we verhuisd naar het Klokgebouw. Nu, bijna 4 jaar later gaan we weer terug naar ons oude stekkie, maar dan op de derde verdieping én een maatje groter. Gisteren hebben we het contract getekend en is het allemaal officieel geworden. Op 15 december krijgen we de sleutel en vanaf dan kunnen we langzaamaan beginnen met het overhuizen van spullen, zodat we het nieuwe jaar in ons nieuwe kantoor kunnen beginnen.

Nieuwe website

Een poosje geleden zijn we er al aan begonnen, maar nu is het einde dan eindelijk in zicht, ik heb het natuurlijk over de nieuwe website van Getting Social.
Zo gemakkelijk en snel dat je een brood bij de bakker koopt of twee pond gehakt bij de slager; zo moet het bij Getting Social ook gaan. Klanten moeten meteen duidelijk voor de geest hebben wat Getting Social voor hen kan betekenen en welke producten daarbij horen. Met deze gedachten in ons achterhoofd hebben we dan ook de nieuwe website gemaakt.
Op deze nieuwe website zullen de doelgroepen van Getting Social worden omschreven en zullen ook voorbeelden gegeven worden van producten die we voor de doelgroepen gemaakt hebben. Op deze manier hopen wij dat de buitenwereld een beter idee krijgt van wat wij nu eigenlijk echt doen. Op 8 januari zal de website gelanceerd worden, dus nog héél eventjes geduld!

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!