TechFinder

Vraag

Brainport wil leraren, docenten, pedagogisch medewerkers en managementleden graag wegwijs maken in het aanbod van activiteiten over en materialen voor techniek met als doel interesse in techniek bij kinderen en jongeren te vergroten. Vanwege het grote aanbod activiteiten en materialen moet er op een eenvoudige, maar vooral duidelijke wijze gezocht kunnen worden en moet tevens voorkeur aangegeven kunnen worden.

Oplossing

Getting Social ontwikkelde voor Brainport de nieuwe versie van het TechFinder platform. TechFinder biedt een totaaloverzicht van activiteiten en materialen binnen het domein van wetenschap en techniek voor kinderen en jongeren. Daarnaast geeft TechFinder de gebruikers de mogelijkheid om op verschillende manieren te zoeken naar passend lesmateriaal en om reviews te plaatsen en te bekijken. 
Aanbieders van lesmateriaal, workshops of andere  kunnen nieuw aanbod plaatsen en dit voor specifieke in regio's of doelgroepen aanbieden. Gebruikers kunnen door het geavanceerde zoeksysteem snel door het grote aanbod zoeken en zo het gewenste aanbod vinden.

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!