Hulp nodig bij uw Google Analytics?

Google Analytics is onmisbaar voor elke website. Getting Social helpt u Google Analytics te begrijpen zodat online marketing campagnes daadwerkelijk effect hebben.

Google Analytics, een handige tool

Google Analytics is een van de meest krachtige tools voor bedrijven om te beginnen met een internet marketing campagne. Met Google Analytics kunt u inzien hoe uw bedrijf zich ontwikkelt en wat voor acties ondernomen moeten worden om de kwaliteit van een campagne te optimaliseren. Getting Social begrijpt dit en helpt u uw online marketing campagnes effectiever vorm te geven. Statistieken en dimensies kunnen worden gesegmenteerd en vergeleken, om een completer beeld te krijgen van hoe uw bezoekers gebruik maken van uw website. Deze statistieken en dimensies omvatten onder andere de tijd die de bezoeker op de site is, bouncepercentage (percentage direct verlatende bezoekers) bron van verkeer, de tijd van een bezoeker op een bepaalde pagina en een heleboel andere interessante factoren. 

Getting Social maakt u wegwijs in Google Analytics

Het is geen probleem als uw website geen Google Analytics heeft, omdat de werknemers van Getting Social in staat zijn om Analytics te installeren en configureren op elke client-website. Als uw site al verbonden is met Analytics, zullen we de noodzakelijke metingen doen om alle rapportage aspecten die u nodig heeft voor succes te configureren. 

Google Analytics geeft ons meer effectiviteit in het beheren van uw campagne. We kunnen continu blijven meten en de strategie├źn die we hebben bedacht blijven ontwikkelen om ervoor te zorgen dat u de mogelijkheid heeft om uw kansen op online succes te maximaliseren.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!