Kansen benutten

Social business is meer dan social netwerken

In het huidige digitale tijdperk zijn en ontstaan er vele kansen voor ondernemers & organisaties die nog niet worden benut. Social media zijn hot en happening, maar wie social media vooral als marketinginstrument ziet schiet vele kansen voorbij. Getting Social helpt u social media & internet te begrijpen en situatiegericht en organisatiebreed toe te passen. Hiermee grijpt u kansen waar anderen missen, en loopt u vooruit op uw concurrenten. Social business is namelijk meer dan alleen het inzetten van sociale netwerken.

Social business tot in de kern van de bedrijfsvoering

Er is pas sprake van social business, wanneer een organisatie erin slaagt tot in de kern van de bedrijfsvoering klanten te betrekken en moderne media en technologie├źn effectief in te zetten. Werknemers en klanten zijn lastig te binden. Door andere manieren van communiceren, zowel intern als extern, ontstaan andere manieren van samenwerken en sociale omgang. Hierdoor komt u los van de vaste denk- en werkkaders: het nieuwe ondernemen!

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!