Hoe maak ik een Youtube-account aan?

Stap 1

Ga naar www.youtube.com

Stap 2

Je hebt een Google-account nodig om je aan te melden bij YouTube. Met een Google-account heb je toegang tot alle producten van Google zoals Gmail, Drive, Google plus en Picasa. Als je al een Google-account hebt, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

YouTube-account aanmaken

Heb je nog geen Google-account? Klik dan op de button “ Een account aanmaken”.

YouTube-account aanmaken

Vul je naam, Google gebruikersnaam, wachtwoord, verjaardag, geslacht, telefoonnummer en je huidige e-mailadres in (zie onderstaande afbeelding).

Google-account aanmaken

Stap 3

Vul de Captcha-code in, dit is noodzakelijk om te laten zien dat je geen robot bent. Vink aan : “Ik ga akkoord met de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google”.

Laat het onderste gedeelte uitgevinkt staan, dit kun je altijd nog toevoegen. Klik vervolgens op volgende stap (zie onderstaande afbeelding).

Captcha-code invullen

Stap 4

Vervolgens moet je je account verifiëren. Je kunt kiezen of er een tekstbericht wordt gestuurd of een spraakoproep. Maak een keuze uit een van beide mogelijkheden en klik op "Doorgaan".

Stap 5

Vul de verificatiecode in die je naar je telefoon wordt gestuurd. En klik op "Doorgaan".

Stap 6

Je krijgt een bevestigingsscherm te zien.

Google-account aanmaken

Stap 7

Als je je de eerste keer aanmeldt, krijg je dit welkomstscherm te zien, klik op de knop “ Doorgaan”.

YouTube-aanmelding

Stap 8

Vervolgens krijg je kanalen te zien die voor jou worden aanbevolen. Je hoeft je niet per se op kanalen te abonneren, vink alle opties uit en klik op “Opslaan”.

Aanbevolen kanalen YouTube

Je kunt nu onder andere video’s bekijken en een eigen YouTube-kanaal aanmaken. Hoe je een eigen YouTube-kanaal aanmaakt, kun je hier lezen.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!