Mobiele applicaties

Met veel meer internetgebruikers op draagbare apparaten, vooral smartphones, is het van belang dat bedrijven tegemoet komen aan deze groeiende groep. Een website op een mobiel apparaat kan echter voor resolutie en laadproblemen zorgen, wat frustrerend genoeg kan zijn voor een potentiële klant om af te haken. 

Wij ontwerpen graag uw mobiele applicatie

De webdevelopers van Getting Social kunnen mobiele applicaties bouwen voor uw bedrijf, wat het voor bezoekers makkelijker maakt de content te bekijken en te navigeren van de ene naar de andere pagina. Wanneer we het ontwerpen van een mobiele applicatie op ons nemen, zijn we gefocust op de meest belangrijke en meest bezochte pagina's op uw bestaande website, om maximale impact te garanderen. Als de mobiele technologie doorgaat met zich te ontwikkelen en te bevorderen, is up-to-date blijven essentieel om uw zoekresultaten te behouden en te verbeteren. 

Toegankelijk voor alle mobiele systemen

Onze webdevelopers maken gebruik van jQuery Mobile in onze mobiele applicatie ontwikkeling. jQuery Mobile wordt gebruikt voor alle populaire platforms van mobiele apparaten, zoals iOS (iPhone en iPad), Android, Blackberry en Windows Phone, om ervoor te zorgen dat de bezoekers uw website nog steeds volledig kunnen ervaren zonder gebruik van hun computer. Wanneer u deze vorm van website optimalisatie negeert, laat u vele kansen en wellicht potentiële klanten schieten. Wanneer gebruikers ontspannen op de bank uw mobiele website met gemak kunnen bekijken, is de kans groter dat ze zullen terugkeren.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!