PPC: Pay Per Click managment

Getting Social helpt u bij de optimalisatie van uw online campagnes.

De voordelen van Pay Per Click management zijn onderverdeeld in een aantal terreinen:

Consultatie

Bij iedere Pay Per Click campagne is consultatie de eerste stap. Consultatie houdt in dat u uw business en doelstellingen begrijpt. Als onderdeel van onze Pay Per Click managementservice bekijken we eerdere gegevens en gaan we met u in gesprek om uw doelstellingen te begrijpen, zodat we optimale resultaten kunnen leveren.

ROI/CPA doelen

Het is belangrijk dat Getting Social vanaf het begin van uw Pay Per Click campagne weet wat u verwacht van uw investering. Ons team meet dit in termen van Return On Investment en Cost Per Acquisition. Wij gebruiken deze informatie om een zo passende mogelijke Pay Per Click managementcampagne voor uw bedrijf of instelling te ontwikkelen.

Bouw en implementatie

De bouw van een Pay Per Click campagne is essentieel. Dit is de basis van waaruit u verkeer op uw site gaat genereren en een ROI of CPA ontvangt. Getting Social gebruikt verschillende onderzoeksmethoden en technieken om u te verzekeren dat het maximale uit uw campagne wordt gehaald.

Account optimalisatie

Bij Getting Social gebruiken we een aantal PPC managementmethoden om het Pay Per Click account te optimaliseren. Het is van belang dat een Pay Per Click account is geoptimaliseerd om uw ROI/CPA en uw aantal doorklikkers te maximaliseren, en uw Cost-Per-Click te minimaliseren.

Rapportage

Getting Social zal u uiteraard op de hoogte houden van de status van uw Pay Per Click campagne. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!