Senior Drupal Developer gezocht!

Heb je een passie voor mobile en web? En ben jij in staat om zelfstandig en in teamverband een webapplicatie te realiseren in Drupal? Ligt je focus op het bouwen en heb je kennis van (x)HTML/CSS? Dan is Getting Social op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als senior Drupal developer werk je aan (web)applicaties voor diverse klanten. Je ontwerpt, ontwikkelt, test en beheert websites op basis van Drupal. Je brengt advies uit aan zowel klanten als aan de interne organisatie wat betreft ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Ook zorg je ervoor dat afspraken worden gerealiseerd en overlegt hierbij regelmatig met alle betrokkenen. Je werkt samen met onze front-end developers, om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

Wat zoeken we in jou?
- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt aantoonbare ervaring met het open source CMS systeem Drupal, Drupal module development en systeem architectuur;
- Je hebt ervaring met PHP 5 en je hebt binnen PHP aan objectgeoriënteerde ontwikkeling gedaan;
- Je neemt graag initiatieven;
- Je weet de do's en don'ts van het bouwen van toegankelijke websites;
- Je werkt op een gestructureerde en georganiseerde wijze.

Wie zijn wij?
Getting Social
is een innovatief full service internetbureau, gevestigd op het creatieve en inspirerende Strijp-S. Wij ontwikkelen digitale producten en leveren diensten die bijdragen aan het online succes van ons breed scala aan klanten (B2B, B2C, zorg, onderwijs, overheid). Met onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij wensen van klanten in concrete online oplossingen. Bij Getting Social heerst een plezierige werksfeer, waar werken in teamverband en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan.  

Wat bieden wij?
Een vaste of freelance baan met veel diversiteit binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Wij hebben de ambitie om de beste te worden in ons vakgebied en willen dat samen met jou bereiken. We werken vanuit ons zeer goed bereikbare kantoor op Strijp-S en zijn zeer flexibel; thuis werken is dan ook geen probleem.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over deze vacature? Mailen mag altijd:
info@gettingsocial.nl. Direct solliciteren? Stuur dan een korte motivatie met je c.v. naar het eerder genoemd e-mailadres.

Joost Clevis, front-end developer
“Wat ik heel fijn vind aan werken bij Getting Social, is dat het heel flexibel is. Zo is het mogelijk om thuis te werken, waardoor ik zelf mijn kinderen naar school kan brengen en kan ophalen en geen oppas nodig heb. Mijn werktijden kan ik zelf indelen. Die ene dag per week dat ik op kantoor aanwezig ben, kan ik genieten van het mooie uitzicht op Strijp-S. De laatste jaren is Strijp-S steeds verder ontwikkeld tot een creatieve broedplaats, wat heel goed bij Getting Social past. Ook is het werken bij Getting Social erg afwisselend, doordat we veel verschillende klanten hebben wat een grote diversiteit aan projecten oplevert.”

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!