Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team

Allemaal expert in eigen vakgebied

040-21 80 599

Van chemisch technoloog tot doctorandus in de bedrijfseconomie tot senior online marketeer: je treft ze bij Getting Social. Allemaal expert in hun huidige vakgebied, met digitaal bloed door de aderen maar vooral met een warm hart voor de klant. Geen werkers in een websitefabriek, maar professionals die samen met de klant zoeken naar de beste (digitale) oplossingen.

Wielrennen, hardlopen, duiken

Mijn naam is Marcel. Als jongetje was ik al bezig met het bouwen en realiseren van websites. Nu, jaren later, doe ik dit nog steeds en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik houd ervan om vernieuwend te zijn en laat klanten graag zien wat de digitale mogelijkheden zijn om bedrijfsprocessen te verbeteren. In mijn vrije uurtjes kun je mij geregeld op mijn wielrenfiets of mountainbike voorbij zien komen. Uiteraard voorzien van allerlei sensoren om de data- en gadgetnerd in mij tevreden te houden.

Marcel Oostdijk

Eigenaar, architect, lead developer

Barbecuen, kamperen, tennissen

Mijn naam is Richard. Ik vind het heerlijk om in de zomer lekker te kamperen en te barbecuen, kook erg graag in mijn vrije tijd en ben ook niet vies van een potje tennis. Als online strateeg en internet innovator bij Getting Social ben ik zeer gepassioneerd over de nieuwe kansen die de online wereld biedt. Ik houd me dan ook graag bezig met het leggen van online verbindingen tussen mensen en systemen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Meer weten? Een eerste advies gesprek is altijd gratis!

Richard Heesen

Eigenaar, online strateeg

Volleybal, muziek

Sinds november 2013 maak ik als mede-eigenaar deel uit van het team van Getting Social. Als oudste van het team is het mij een eer en waar genoegen om de boel hier een beetje in het gareel te houden. Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, bevind ik me vaak in het verre België, waar ik woonachtig ben samen met mijn vrouw en dochters. Ik houd van sport in het algemeen en volleybal in het bijzonder, heb interesse in alles wat met techniek te maken heeft en heb een oog voor detail.

 

Ivo van Ham

Eigenaar, projectmanager

Ter uitbreiding is Getting Social op zoek naar Drupal developers. Heb je een passie voor mobile en web? Zet jij met veel plezier een idee om naar een volledig werkende webapplicatie? Ligt je focus op het bouwen en heb je kennis van (x)HTML/CSS en Drupal? En werk je graag bij een uiterst flexibel bedrijf, waar je vaker thuis dan op kantoor werkt? Dan is Getting Social op zoek naar jou!

Klik hieronder voor de vacatures:
Junior Drupal developer
Senior Drupal developer

Drupal Developer(s) gezocht!

Junior/Senior

Kamperen, tennissen, muziek

Mijn naam is Joost: nauwkeurig, nieuwsgierig naar nieuwe technieken en front-end developer in hart en nieren. Het leuke aan front-end vind ik dat je vanuit niets toewerkt naar een goed uitziende en werkende online tool. Toch zul je me niet alleen achter mijn computerscherm zien zitten. Ik ben vaak op de tennisbaan te vinden en loop ook graag hard om mijn conditie op pijl te houden. In de zomer ga ik graag kamperen en vind ik het heerlijk om lekker buiten te zijn. Behalve als het (te) warm is, want dan blijf ik liever binnen.

Joost Clevis

Front-end developer

Bootcamp, reizen, uiteten gaan

Ik ben Hilde (22), een studente Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en blogster bij Getting Social. Bij Getting Social houd ik mij voornamelijk bezig met hoe ik de ideeën van collega’s en klanten het beste op papier (websites) kan zetten. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, wandel ik graag met mijn hondje Turfke en doe ik graag gezellige dingen met vrienden, zoals uit eten gaan.

Hilde Verouden

Textual branding

Bekijk ons bedrijfsprofiel op LinkedIn |

Met een klik op de LinkedIn button ziet u zelf hoe u met Getting Social verbonden bent.