Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Development

Van creatie naar development

Wanneer het concept en de creatie zijn uitgedacht, is het tijd om tot de uitvoering over te gaan: web development. Bij Getting Social worden websites vooral gebouwd met behulp van Drupal, een open source CMS. Drupal is flexibel en heeft een breed scala aan "out-of-the-box" mogelijkheden. Door het toevoegen van modules kan de functionaliteit op een gemakkelijke manier exact op maat gemaakt worden. Het systeem kan goed omgaan met security, performance, SEO en usability. Drupal is daarom uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een professionele en toegankelijke website waarbij de bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd worden gehouden. Heeft u al een bestaande website in bijvoorbeeld Wordpress, Magento of PhP? Geen probleem. Ook hiermee kunnen we het gewenste resultaat bereiken

Mobiele applicaties vergroten toegankelijkheid

Naast het bouwen van tools en websites ontwikkelen we ook mobiele applicaties voor uw bedrijf of instelling. Door eventuele frustrerende laadproblemen te voorkomen, vergroten we hiermee uw toegankelijkheid. Een applicatie maakt het voor bezoekers bovendien gemakkelijker om door de website te navigeren en de content te bekijken. Tot slot zal een applicatie leiden tot meer bezoekers en dus meer conversie, doordat de gebruiker geen webadres hoeft in te typen: de applicatie is, na installatie, direct bereikbaar op de smartphone.

“Drupal; overal een oplossing voor” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!