Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Strategie

Online de weg kwijt?

De uitdagingen en kansen voor het bedrijfsleven in dit digitale tijdperk zijn enorm. Organisaties moeten dan ook erg alert zijn om gelijke tred te houden met de veranderende technologieën en consumentengedrag. Bedrijfsstrategieën moeten naadloos verweven worden met steeds groeiende digitale strategieën die niet alleen het web, maar ook mobiele, sociale, lokale en andere innovatieve uitdagingen die in de toekomst nog gaan ontstaan met elkaar verbinden. Termen als Drupal, portals, communities, SEO, Google Adwords en datamining vliegen ons om de oren. Hieruit volgen een hoop keuzes die gemaakt moeten worden: waar wil ik gebruik van maken en vooral hoe? Bij het bepalen van de juiste strategie brengt Getting Social klantbehoeften, bedrijfsdoelstellingen en technische en organisatorische mogelijkheden samen en in balans. De professionals (digitale talenten) bij Getting Social hebben niet alleen ervaring met het ontwikkelen van digitale strategieën in diverse sectoren, maar ook met het realiseren van de oplossingen. Door ons werk zijn we dagelijks bezig met de nieuwste digitale ontwikkelingen en kunnen we samen met de klant zorgen dat organisaties weer digital proof zijn.

“Eerst het doel dan de tool”

Voordat er een oplossing voor uw probleem wordt bedacht, is het van belang om doelen te formuleren. Deze doelen vormen de basis vanuit waar verder wordt gewerkt. Ieder traject wordt dan ook gestart met een strategiesessie om de bedrijfsdoelstellingen af te stemmen op de digitale mogelijkheden. In de praktijk zien we te vaak dat de focus vooral ligt op de technische realisatie waarbij de bedrijfsdoelstellingen uit het oog worden verloren. Lange ontwikkeltijden zonder feedback naar de klant zijn funest in ontwikkeltrajecten. Wij werken het liefst in een Scrum methodiek waarbij we in een Agile aanpak samen naar het eindresultaat werken. Hierbij werken we zo snel mogelijk naar een prototype toe waarbij we snel feedback kunnen verzamelen. Links- of rechtsom, wij zorgen ervoor dat u weer digital proof wordt!

"Eerst het doel, dan de tool"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!