Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Kennisdating

Kennisdates; leuk en makkelijk! 

Kennisdating is een nieuw concept van Getting Social. Het idee hierachter is dat mensen van een bepaalde vereniging of een bepaalde doelgroep kennisdates met elkaar inplannen zodat er informatie kan worden uitgewisseld. Deze informatie-uitwisseling kan vervolgens het ontstaan van nieuwe ideeën en producten bevorderen. Een kennisdate maakt het daarnaast net wat gemakkelijker om met iemand in contact te komen dan wanneer men dit zelf in een face-to-face situatie moet ondernemen. Met onze Drupal kennis kan iedere kennisdating website exact naar de wensen van de klant worden ingericht.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!