Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Studentencommunity

Kennisoverdracht bevorderen

Onderwijs is kennisoverdracht. Met een studentencommunity is het voor iedere onderwijsinstelling gemakkelijk om kennisoverdracht tussen zowel leraren als studenten te bevorderen. Een studentencommunity brengt studenten en docenten namelijk op een gemakkelijke en efficiënte manier met elkaar in contact. Dit biedt tevens de mogelijkheid dat studenten elkaar kunnen helpen bij het maken van opdrachten of het bestuderen van de leerstof en dat docenten waarnodig ondersteuning kunnen bieden. 

Hoe zo’n community precies wordt ingericht is afhankelijk van de klant. Mogelijkheden waaraan u kunt denken zijn het kunnen plaatsen en reageren op berichten, een forum, een chatfunctie en een vraag en antwoord mogelijkheid. Dit alles met als doel om de informatievoorziening tussen studenten te vergemakkelijken en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!