Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Google Adwords

Na de oplevering van een webshop, website, community, kortom alle online producten die Getting Social voor haar klanten maakt, wordt er vaak gedacht dat er niets of bijna niets meer hoeft te gebeuren. Maar daar heeft men het mis! Na het live gaan van uw online product - zoals wij dat noemen - is het tijd voor de volgende stap of beter gezegd stappen: allereerst moet de website onderhouden worden, maar daarnaast moet de website ook goed presteren in Google. En dat is eigenlijk precies wat na de oplevering juist zo belangrijk is, maar wat tegelijkertijd ook vaak wordt onderschat.

Goed presteren in Google is een must

In de wereld waar internet tegenwoordig onmisbaar is en mensen eigenlijk alles Googlen, is het erg belangrijk dat Google uw website kan vinden, maar nog belangrijker is het om daarnaast ook hoog te scoren in de zoekresultaten van Google. Het is daarom van belang om de vindbaarheid van uw website vergroten.
De vindbaarheid in Google bestaat grofweg uit twee delen: natuurlijke vindbaarheid via Google en betaalde vindbaarheid. De eerste optimalisatie noemen we SEO: Search Engine Optimization, en de tweede SEA: Search Engine Advertising. Bij Getting Social wordt SEA gebruikt om SEO te verbeteren. Wanneer je website SEO-technisch gezien niet bovenaan komt te staan in de zoekresultaten van Google, zal SEA ingezet moeten worden om te zorgen dat dit wel gebeurd. Met behulp van Google Adwords kunt u namelijk - tegen betaling - uw eigen advertenties in de lijst met advertenties in Google laten verschijnen.

Google Adwords campagne

Getting Social heeft de kennis in huis voor het starten van een goede op maat gemaakte Google Adwords campagne. Hierbij zal allereerst samen met de klant worden besloten op welke zoekwoorden de website gevonden moet worden. Vervolgens worden per zoekwoord advertenties gemaakt en wordt er een budget vastgesteld dat beschikbaar is voor de campagne. Wanneer de campagne van start is gegaan zal het resultaat beoordeeld en besproken worden; "welke zoekwoorden werken het beste?'', "leveren de advertenties daadwerkelijk iets op?", etc. Naar aanleiding van deze resultaten kan de campagne worden aangepast en zo ontstaat er een continu proces waarbij de strategie steeds iets kan veranderen voor het bevorderen van goede resultaten. 

Getting Social B.V. is officeel Google Partner, we voldoen aan alle eisen van Google op het gebeid van kwaliteit, certificering en budgettering.

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!