De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

E-learning applicatie

Een E-learning applicatie kan deel uitmaken van het intranet binnen een bedrijf. Met behulp van een E-learning applicatie kunnen medewerkers van een bedrijf of organisatie bijgeschoold worden, maar ook kan hun kennis getest worden door middel van toetsen. Met onze Drupal kennis kunnen wij een E-learning applicatie exact inrichten naar ieders wensen. Iedere E-learning applicatie is dan ook op maat gemaakt.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!