Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

De voordelen van Drupal

Gemakkelijk

Drupal is een geavanceerd open source CMS (gebaseerd op PHP scripttaal) waarmee op een gemakkelijke manier websites kunnen worden gebouwd. Drupal is flexibel en heeft een breed scala aan "out-of-the-box" mogelijkheden. Door het toevoegen van modules kan de functionaliteit op een gemakkelijke manier precies op maat gemaakt worden. Het systeem kan goed omgaan met security, performance, SEO en usability. Met Drupal als open source CMS zit de klant niet meer vast aan één leverancier (geen "vendor lock-in"). Wanneer zich problemen voordoen met een leverancier, kan worden besloten over te stappen, juist vanwege de transparantie en overzichtelijkheid van Drupal. 

Vele tevreden gebruikers

Veel grote bedrijven en overheidsinstanties (Ahold, Witte Huis, Nationaal Archief, NCRV, Sony, etc.) hebben daarom al de overstap gemaakt naar Drupal als CMS. Drupal is geheel naar wens in te richten voor websites, communities, intranets & portals en het is standaard compatible met W3C XHTML Strict 1.0. Het heeft een actieve en betrokken community en is databaseonafhankelijk. Juist voor overheidsinstellingen is Drupal als CMS optie interessant, omdat met Drupal relatief eenvoudig aan de webrichtlijnen kan worden voldaan.

Geen licentie- of aanschafkosten

Daarbij komt nog het feit dat er aan het gebruik van Drupal geen licentie- of aanschafkosten zijn verbonden. Voor het realiseren van een website met Drupal betaalt u als klant dus alleen het uurtarief van de professional(s) en zijn/haar expertise. Getting Social heeft deze professionals in huis en helpt u op een voordelige manier een krachtige website te bouwen. 

Getting Social en Drupal

Getting Social maakt gebruik van Drupal om de klant deze voordelen te kunnen bieden. Wij gaan altijd voor goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Drupal is voor ons uitermate geschikt om deze combinatie aan te kunnen bieden.

“Drupal; overal een oplossing voor” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!