Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Online Marketing

Getting Social brengt u onder de aandacht!

Een prachtige website, maar geen bezoekers? Wel bezoekers, maar geen aankopen? Doordat er in Nederland meer Nederlandstalige websites zijn dan inwoners, zijn dit veel voorkomende problemen. Maar wees gerust, wij kunnen u helpen om onder de aandacht te komen!

SEO voor een verbeterde plaats in zoekresultaten

Allereerst zorgen we dat uw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines, ook wel zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimalization (SEO) genoemd. U wilt natuurlijk dat uw website zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten. Hierop kunt u zelf invloed uitoefenen door uw content hierop aan te passen en gebruik te maken van linkbuilding en metatekst. SEO zorgt voor een verbeterde plaats in de zoekresultaten en toenemende online zichtbaarheid, wat vervolgens leidt tot meer conversie.

Online marketing voor hoog bezoekersaantal

Het aantal bezoekers en het behouden van deze bezoekers is mede afhankelijk van de marketing. Social media marketing is het adverteren via social media platformen. Hierbij kunt u denken aan advertenties op Facebook, YouTube en LinkedIn. Een andere marketingvorm is e-mail marketing, waarbij e-mail slim wordt ingezet om uw doelgroep direct aan te spreken. Verder werkt het om uw merknaam te verspreiden door middel van content marketing. Dit kunt u het beste zien als een soort ‘sluikreclame’: door bijvoorbeeld het bijhouden van een blog, en uzelf interessant te maken, wordt uw website ook interessant voor uw bloglezers. Het verspreiden van relevante informatie via blogs, whitepapers en social media valt ook onder “inbound marketing”, een begrip dat we steeds vaker zien verschijnen.

Feedback op uw online marketing

Hoeveel conversie deze marketingvormen opleveren, kunnen we meten aan de hand van analyses. Er bestaan verschillende analysediensten waar we gebruik van kunnen maken. Hierdoor zien we wat wel en wat niet voor meer conversie zorgt.

Verbeter uw online marketing met onze kennis

Door de koppeling tussen marketing en conversie zorgt Getting Social ervoor dat de meest efficiënte marketingstrategie op uw bedrijf of instelling toegepast wordt, waardoor maximale conversie wordt behaald.

“Wat is een mooie website zonder bezoekers?” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!